Lpg Yüklü Tır İle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Lpg Yüklü Tır İle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada LPG yüklü bir akaryakıt tankeri ile motosiklet çarpıştı. Kazada 1'si ağır 2 kişi yaralandı.

- Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada LPG yüklü bir akaryakıt tankeri ile motosiklet çarpıştı. Kazada 1'si ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, E-96 karayolu üzerinde Turgutlu'ya bağlı Derbent Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Akçapınar'dan Turgutlu'ya dönmekten olan Şahin A. yönetimindeki 45 TE 235 plakalı LPG yüklü TIR ile aynı istikamette seyir halinde olan plakası öğrenilemeyen Ali K. yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve motosikletin yolcu koltuğunda bulunan henüz ismi öğrenilemeyen bir bayan yaralandı. Motosikleti altına alarak metrelerce sürükleyen TIR ise olay yerinin yaklaşık 50 metre ilerisinde durabildi. TIR'ın altında kalan motosiklet bir anda alev aldı ancak olay yerine hızlı intikal eden itfaiye ve AKS ekipler tarafından alevler büyümeden söndürüldü ve olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsünün hayati tehlike bulunmazken, ağır yaralı olan bayanın ise henüz kimlik tespit edilemedi. Emniyet güçleri hem kaza hem yaralı bayanın kimlik tespiti konusunda soruşturma başlattı. Kaza sonrası E-96 karayolunda trafik akışı İzmir istikametine doğru tek şeritten sağlandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.