Lüleburgaz'da Okul Telaşı Başladı

Lüleburgazda Okul Telaşı Başladı
2014-2015 eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde velilerde ve öğrencilerde okul telaşı başladı.

- 2014-2015 eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde velilerde ve öğrencilerde okul telaşı başladı.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala veliler, çocukların giyeceği forma ve önlükler için mağazaları dolaşmaya başladı. Çantaların ve formaların vitrinleri süslemeye başladığı dönemde, veliler okul öncesi yaşanan telaşı en az maliyetle atlatmanın yollarını arıyor.

Her okulun kendine özgü olan formaları çarşıdaki dükkanların vitrinlerinde yer alırken, esnaf ilerleyen haftalarda hareketliliğin daha da artacağını söyledi. Okul alışverişine çıkan velilerden Remzi Kutay, ilkokul üçüncü sınıfa giden kızı Rüya için okul alışverişine çıktıklarını söyledi. Okul alışverişini sadece bir formayla bitmediğini ifade eden Kutay, kırtasiye malzemelerinden, okul çantasına kadar olan ihtiyaçların bütçeyi zorlayacağını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.