Maç Sonunda Olaylar Çıktı

Maç Sonunda Olaylar Çıktı
Spor Toto 2.lig beyaz grupta yer alan Turgutluspor evinde Tokatspor ile karşı karşıya geldi. Ligde kalma mücadelesi sonrası rakibine kaybederek 3.lige düşen Turgutluspor sahadan büyük bir üzüntüyle ay...

Spor Toto 2.lig beyaz grupta yer alan Turgutluspor evinde Tokatspor ile karşı karşıya geldi. Ligde kalma mücadelesi sonrası rakibine kaybederek 3.lige düşen Turgutluspor sahadan büyük bir üzüntüyle ayrılırken, maç sonrası yaşanan olaylarda bir çok kişi yaralandı ve gözaltına alındı.

Maçın bitiş düdüğü sonrası saha içerisinde her hangi bir olay yaşanmazken, saha dışında gerginlik yaşandı. Çıkan olaylarda bazı taraftarlar yaralanırken, atılan taşlar sonucunda bir çok araçta maddi hasar oluştu. TOMA’ya taşla saldıran çoğu küçük yaşta çocuğa emniyet ekipleri müdahale ederken TOMA’dan da su sıkıldı. TOMA’daki su bitince itfaiye ekiplerinden TOMA’ya su takviyesi yapıldı. Yaşanan gergin dakikalar sonunda Irlamaz yeşil alanına kaçan gruba çevik kuvvet müdahale etti ve olaylarda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltı sayısının önümüzdeki saatlerde emniyetin yapacağı çalışmalar sonucunda artması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.