MACRON'DAN FOTOMUHABİRİ HAKKINDAKİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMESİ İSTENDİ

MACRON'DAN FOTOMUHABİRİ HAKKINDAKİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMESİ İSTENDİ
Fransa Ulusal Gazeteciler Birliği, Cumhurbaşkanı Macron'un kendisini taciz ettiği iddiasıyla bir gazeteci hakında yaptığı şikayeti geri çekmesini istedi

Fransa Ulusal Gazeteciler Birliği (SNJ), Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kendisini taciz ettiği iddiasıyla bir gazeteci hakında yaptığı şikayeti geri almasını talep etti.

  • Macron foto muhabirinden şikayetçi oldu

SNJ'den yapılan yazılı açıklamada, Macron'un herhangi bir şikayetinin yasal olmayacağı belirtilerek, gazetecilerin görevlerini özgürce yerine getirmesi gerektiği vurgulandı.

Macron'un bu şikayetinin, kendisiyle ilgili haberleri yönetme çabasından kaynaklandığına dikkat çekilen açıklamada, cumhurbaşkanının şikayetini geri alması istendi.

Cumhurbaşkanı Macron, eşi Brigitte Macron ile Marsilya'daki tatili sırasında "kendisini taciz ettiği ve özel hayatına saldırı girişiminde bulunduğu" gerekçesiyle bir fotomuhabirinden şikayetçi olmuş, Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamada, şikayet dilekçesinde, güvenlik birimlerinin uyarılarına rağmen foto muhabirinin Macron'u taciz ettiği iddia edilmişti.

MACRON'DAN FOTOMUHABİRİ HAKKINDAKİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMESİ İSTENDİ

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.