Madenci Çocukları Bir Arada

Madenci Çocukları Bir Arada
Eskişehir Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde bulunan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şubesi, Kırka’daki çocukları yaz dönemi etkinliklerde buluşturdu.Şube lokali ve sendika binasın...

Eskişehir Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde bulunan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi Şubesi, Kırka’daki çocukları yaz dönemi etkinliklerde buluşturdu.

Şube lokali ve sendika binasında gerçekleşen etkinlikte, çocuklarla kahvaltı yapan Yönetim Kurulu üyeleri, sendika ve sendikacılık hakkında hazırlanan eğitim ve film gösterimi sundular. Film gösterimi sonrası, çocuklara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi. Toplu fotoğraf çekimi ve film sonu değerlendirme sohbeti ardından bir açıklama yapan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi şubesi Başkanı Yılmaz Ayrancı, etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Ayrancı, sadece eğitim amaçlı değil sosyal amaçlı da aktiviteler yapılacağını söyledi. Doğayla iç içe hem eğitici, hem öğretici pikniklerin müjdesini veren Ayrancı, "Sendikamız sadece aidat ödeyen üyelerimize değil onların ailelerine karşı da kendisini sorumlu hissetmektedir. Bu sebeple aktivitelerimiz devam edecektir. Sizler, babalarınızın sendikasının üyelerisiniz, sizler de tabi üyesiniz. Kırka’da bu tarz sosyal faaliyetler az olduğu için bu güzel etkinliği yapmaya yönetim olarak karar verdik" dedi.

ANNELER İÇİN DE ETKİNLİKLER PLANLANIYOR

Eti Maden Kırka Bor Sendika Baş Temsilcisi ve aynı zaman da Basın Eğitim Birim Sorumlusu Uğur Yıldız ise konuşmasında, ’’Öncelikle Yönetim Kurulu ve temsilciler kurulumuza teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle çocuklarımıza böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Yaz dönemi çocuklarımıza sosyal aktivitelerde bulunma kararı aldık. Eylül ayında içi annelerimize yönelik bir etkinli yapmayı düşünüyoruz. Duyarlılık gösterip bu etkinliğe çocuklarını gönderen katılımını sağlayan bütün ailelerimize huzurunuzda teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Katılımcı madenci çocuklarından Mustafa Tepe; ’’Sendika Kahvesine geldik, kahvaltı yaptık, sinema izledik. Bunun için başkana teşekkür ediyoruz’’ dedi. Pınar Er ise; ’’Kahvaltı yaptık, çok güzel film izledik" derken, Şevval Yeni ise; ’’Bugün çok eğleniyoruz,sendikayı tanıma fırsatı oldu.Yemek yedik sinema izliyoruz çok eğlendik’’dedi.Kamil Çakmak ise;’’Burada çok iyi vakit geçirdim, birlikte yemekler yedik, sinema izledik’’ dedi.

Madenci çocukları Maden işçileri sendikasının etkinliğinde buluştu

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.