Madenci Eşi, İnternet'te Tanıştığı Adama Kaçtı

Madenci Eşi, İnternette Tanıştığı Adama Kaçtı
Zonguldak’ta, yaklaşık bir aydır internette bir erkekle konuşan 30 yaşındaki madenci eşi, iki çocuğunu komşuya bırakarak kaçtı.

- Zonguldak’ta, yaklaşık bir aydır internette bir erkekle konuşan 30 yaşındaki madenci eşi, iki çocuğunu komşuya bırakarak kaçtı.

Zonguldak Dilaver’de, özel bir maden ocağında çalışarak geçimini sağlayan 32 yaşındaki M.E, sekiz yıl önce tanıştığı G.E ile dünya evine girdi. Çiftin mutlu giden evliliklerinden iki çocuğu dünyaya geldi. Ancak mutlu giden evlilik bir ay önce G.E’nun internet ile tanışmasının ardından sona erdi. İddiaya göre G.E, internette tanıştığı bir erkekle sohbet etmeye başladı. Eşinin elinden telefonun düşmediğini gören M.E. birkaç kez uyarmasına rağmen netice alamadı. Sonunda eşinin telefonuna el koyan madenci, internette tanıştığı adamın mesajlarını görünce şok oldu.

‘ÇARŞIYA GİDİYORUM’ DİYEREK ÇOCUKLARINI KOMŞUYA BIRAKTI

Yaklaşık bir ay önce komşusunun evine giden G.E, ‘Çarşıya gidiyorum’ diyerek çocuklarını bıraktı. İki saat içinde geleceğini söyleyen genç kadından bir daha haber alınamadı. Eşinin telefonu kendisinde olan M.E, mesajlaştığı adamı aradı. Ancak, bir netice alamayan madenci durumu polise bildirdi. Eşiyle her şeyin güzel gittiğini ifade eden M.E., şöyle konuştu: “Bir ay önce ev işlerini yapmamaya, çocuklarla ilgilenmemeye başladı. Ne zaman baksam internetin başında, elinde telefon. Sabah kalkıyor, çocukları dışarıya gönderiyor. Ben kendisini uyardım ve sonunda çocukları bırakıp gitmiş. Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Bir haber versin, sesini duyursun gelmese de olur.”

Çiftin 7 yaşındaki kızlarıysa annesinden bir haber beklediğini ifade ederek, “Hiç bir şey demedi. Bizi kandırıp gitti” diye konuştu.

Gözyaşları içinde eşine seslenen genç madenci, şimdi çocuklarına hem analık hem de babalık yapıyor.

MADENCİ EŞİ, İNTERNET'TE TANIŞTIĞI ADAMA KAÇTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.