Mahalle Turu, Akçakoca İle Devam Etti

Mahalle Turu, Akçakoca İle Devam Etti
İzmit Belediyesi ekipleri, mahalle inceleme gezileri kapsamında Akçakoca'da incelemelerde bulundular.

- İzmit Belediyesi ekipleri, mahalle inceleme gezileri kapsamında Akçakoca'da incelemelerde bulundular.

İzmit Belediyesi’nin geleneksel mahalle inceleme gezileri Akçakoca Mahallesi ile devam etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın il dışında olması nedeniyle Akçakoca Mahalle gezisine Başkan Vekili İbrahim Bulut katıldı. İnceleme gezisinde Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin ile daire müdürleri de hazır bulundu. Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin’in de yer aldığı incelemelerde cadde ve sokaklar gezilerek eksikler yerinde tespit edildi.

Belediyeciliğin makamda oturarak yapılmayacağını, cadde ve sokaklarda halkın arasında olunması gerektiğini söyleyen İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, “Bizler Başkanımızın talimatı doğrultusunda sürekli halkın arasında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşı ayağımıza getirmiyor bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Sokakta belediyecilik anlayışı içinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Akçakoca Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin de İzmit Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek” Mahallemiz İzmit’in en eski mahallelerinden. Bu yüzden de tarihi yapılar oldukça çok. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan sayesinde birçok tarihi eser restore edildi. İzmit Turizm kenti olduğunda bundan en çok kazançlı çıkacak mahallelerden biri olacağız” şeklinde konuştu.

MAHALLE TURU, AKÇAKOCA İLE DEVAM ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.