Mahallerinin sorun ve sıkıntıları çözülüyor

Mahallerinin sorun ve sıkıntıları çözülüyor
Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde köy muhtarları ile toplantılarına devam eden AK Parti İlçe Teşkilatı, muhtarlarla yaptığı görüşmelerle Mahallerinin sorun ve sıkıntılarına çözüm getiriyor.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde köy muhtarları ile toplantılarına devam eden AK Parti İlçe Teşkilatı, muhtarlarla yaptığı görüşmelerle Mahallerinin  sorun ve sıkıntılarına çözüm getiriyor.

Ekinözü İlçesi’nde , İlçe Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,  Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar , Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlarla toplantı yaparak, ilçenin ve mahallelerin sorunlarını masaya yatırdı.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya ilçedeki 21 mahallenin  muhtarının tamamı  katıldı. Toplantıda muhtarlar tek tek sorun ve taleplerini dile getirdi.

gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Ortak gayenin halka hizmet olduğunu belirterek, “Toplantımıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz biz göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımız ile düzenli toplantı yapacağımızı söylemiş, vaat etmiştik. göreve geldiğimiz günden bu  tarafla sizlerle toplantılar yapıyoruz  hepimizin. Ortak derdimiz, ortak gayemiz  Ekinözü İlçemize  hizmet. AK Parti Teşkilatımız ,Belediyemizle ,Muhtarımızla birlikte uyumlu çalışarak , sizlerin ihtiyacınızı, eksiğinizi gidermemiz, vatandaşımıza hizmet etmek adına gerçekten önemli. Burada eksiklikleri tespit ediyoruz. Akabinde milletvekillerimiz ,AK Parti il Başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanımıza,İlçe Belediye Başkanımız ile birlikte yoğun bir şekilde Ekinözü'nü   daha üst seviyeye çıkarmanın gayreti içindeyiz. Bu esnada da özellikle kırsaldaki vatandaşlarımızın,  Mahallerimizdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden sizlerle birlikte çalışmanın gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ben bu süreçte sizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

1-043.gif

Şakalar son olarak ise toplantıların çok verimli olduğunu belirterek, “tüm muhtarlarla ayda bir sefer toplantı düzenliyoruz. Muhtarlarımızın sorunları sıkıntıları dinleniyor. Bizzat kendisi dinleyerek çözüm üretiyor. Bizler de  Muhtarlarımızın sıkıntılarını  ve  Mahallerimizdeki  ne gibi sorunlar varsa burada Milletvekillerimize ,Büyükşehir Belediye Başkanımıza ,Daire Başkanlarına, İl Başkanımıza , iletiyoruz ve il başkanımız da gerekli kurum müdürlerine bunları ileterek çözüm üretiyor. Bir sonraki toplantıda da sorun çözülmemişse o sorunun üzerine gidiliyor. Bu tarz toplantılar hem Mahallerimiz  , hem ilçemiz için ciddi şekilde faydalı oluyor'' şeklinde sözlerini tamamladı.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise konuşmasında  , Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olması Ekinözü ilçesi  için büyük bir şans olduğunu vurgulayarak, "Kahramanmaraş çok geniş bir coğrafya sahip. Bu kadar geniş coğrafyada hizmet vermenin bir takım zorlukları var. Ama biz inanıyoruz ki, büyük bir tecrübe ve birikime sahip olan Büyükşehir Belediye  Başkanımız, bu yükün altından kolaylıkla kalkıyor Ekinözü ilçemize ve Mahallerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 

2-038.gif

Gerçekleştireceğimiz koordinasyon toplantımızın, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Değerli arkadaşlar, Ekinözü İlçemiz  için el ele, gönül gönüle vererek, mahallelerimizde vatandaşlarımızı istekleri doğrultusunda birçok başarılı çalışmaya imza attık. Bundan sonraki çalışmalarımıza da, bu yaptığımız toplantılar doğrultusunda şekillendireceğiz. Sizler bizim yerel temsilcilerimizsiniz. Birlikten kuvvet doğar sözünün, 15 Temmuz gecesi gerçekleştiğini hep birlikte yaşadık. FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimini ve son günlerde gelen hain terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.