MAHÇİÇEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

MAHÇİÇEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Ayten Mahçiçek’in oğlu, Muhammet Osman ve Ahmet ile Dilek Tosun çiftinin kızı Özden Tosun, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın şahit olduğu nikah töreni ile yaşamlarını birleştirdi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Ayten Mahçiçek’in oğlu, Muhammet Osman ve Ahmet ile Dilek Tosun çiftinin kızı Özden Tosun, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın şahit olduğu nikah töreni ile yaşamlarını birleştirdi. Genç çiftin nikahını Başkan Mahçiçek kıydı.

nikah-(1).jpeg

 

Onikişubat Belediye Bakanı Hanefi Mahçiçek, hayatının en özel nikah akdini gerçekleştirdi. Bugüne kadar yüzlerce gencin nikah merasimini gerçekleştiren Başkan Mahçiçek, Ramada Hotel’de düzenlenen törenle oğlu Muhammet Osman ve gelini Özden’in nikahlarını kıydı. Çiftlerin şahitliklerini ise Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve eşi Şule Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve ilçe belediye başkanları yaptı.

nikah-(2).jpeg

 

Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Kaynak, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. “Gençlerimizden ülkemize ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmesini temenni ediyoruz” diyen Kaynak, şöyle konuştu:

 

“15 Temmuz gösterdi ki bizim milli ve manevi değerlerini bilen, bayrağı, vatanı, inancı için gözünü kırpmadan kendisini tankların önüne atabilen insanlara ihtiyacımız var. Eğer bunu sizler gibi anne babalar böyle evlatlar yetiştirirlerse bu milletin geleceğinden tereddüt edemeyiz. Kahramanmaraş’ımıza uzun yıllardır hizmet eden Hanefi Başkanımızı da tebrik ediyor, gençlerimize dünya ve ahirette mutluluklar diliyorum."

nikah-(2).jpegnikah-(3).jpeg

 

Daha sonra Kaynak, elindeki evlilik cüzdanını eski Kahramanmaraş Belediye Başkanı Ali Sezal'a vererek kendisinin takdim etmesini istedi. Bunun üzerine Sezal, genç çifti tebrik ederek cüzdanı geline verdi.

 

Törene katılan konuklarına teşekkür eden Başkan Mahçiçek ise, “Rabbime şükürler olsun. Evlatlarımızın mutluluğunu yaşamayı bizlere nasip etti. Tabi bu arada çok sayıda dostumuz kardeşimiz bizleri onurlandırdılar. Bütün dostlarımıza, misafirlerimize bizlerle beraber oldukları için, yalnız bırakmadıkları için, hem bizlerin hem de evlatlarımızın mutluluklarını paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.