Mahçiçek: “Eski Mahalle Havasını Getireceğiz”

Mahçiçek: “Eski Mahalle Havasını Getireceğiz”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İstiklal Mahallesine yeni yapılan park açılışına katılarak mahalle sakinleriyle kahvaltı yaptı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İstiklal Mahallesine yeni yapılan park açılışına katılarak mahalle sakinleriyle kahvaltı yaptı.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yapımı tamamlanan İstiklal Mahallesi Parkı açılışına katıldı. Kahvaltı ve açılış yapmak için mahallelilerle bir araya gelen Mahçiçek yaklaşık 400 kişiyle birlikte kahvaltı yaptı. Açılışta bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek şunları dile getirdi. “Bugün burada bulunan mahalle sakinlerimiz Muhtarlarımız ve Basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ediyorum. Tatil gününde sizlerle kahvaltı yapıp güne dinç başladığım içinde kendimi şanslı hissediyorum. Biz belediye başkanı olduğumuz günden beri en alt kademeden en üst kademeye ilçemize daha iyi hizmet edebilmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Önce iftar proğramlarımız daha sonra da kahvaltı programlarımız yapılıyor. Bugünde yeni yapılan parkımızın açılışını yapmak için bir araya geldik. Biliyorum ki herkesin aklında nerde kaldı eski mahalle birliktelikleri kahvaltıda buluşmalar diyor. Biz bu özlemi bitirmek için kollarımızı sıvadık. Tüm şehrimizde bunu başaracağımıza inancımız tam. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum, açılışı yapılmakta olan parkımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

dsc00923-001.jpg

Mahçiçek daha sonra basına tanıtımını yapmak için parkı gezdi. Basın mensuplarına tek tek yapılan oyun alanlarını spor alanını ve eşsiz güzellikte olan parkı gösterdi. Mahçiçek oyun alanında oynayan çocuklarla da ilgilenerek salıncakta sallanmaları için onları salladı.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

dsc00928.jpgdsc00897.jpgdsc00892.jpgdsc00896.jpgdsc00905.jpgdsc00903.jpgdsc00930.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.