Mahçiçek: “İftarlarımızda Ortaya Çıkan Tablo Bizi Mutlu Ediyor”

Mahçiçek: “İftarlarımızda Ortaya Çıkan Tablo Bizi Mutlu Ediyor”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, iftar programlarında oluşan kardeşlik havasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, iftar programlarında oluşan kardeşlik havasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Mahçiçek, Onikişubat Belediyesinin mahalle iftarları kapsamında Akçakoyunla semti Cumhuriyet Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen programa katıldı. Program öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla yakından ilgilenen Mahçiçek, semt sakinlerinden büyük teveccüh gördü. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle tüm Akçakoyunluların adeta bağrına bastığı Mahçiçek, gösterilen ilgi karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Belediye iftarlarının  en coşkulularından birine sahne olan gecede hem iftarı yapmanın, hem de Kadir Gecesine ulaşmanın hazzına eriştiklerini ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:

dsc_4025.jpg

“Öncelikle Akçakoyunlu mahallemizin ve tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin kandilini kutluyorum. Allah cümlenize sağlık sıhhat versin inşallah diyorum. Bu gün hem birlikte iftar yapıyor olmanın hem de Kadir Gecesini idrak etmenin mutluluğuna eriştik. Hepimize kutlu olsun. Öncelikle bu geceye katkı sağlayan hayırsever işadamımız Durmuş Karcıoğlu’na teşekkkür ediyorum. Burada belirtmek istediğim bir diğer husus var. Gerçekten bu işin ne kadar güzel, ne kadar anlamlı olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Hep bir araya geliyoruz. El birliği ve gönül birliği içerisinde bir aradayız. Aslında bu işin manevi hazzı olmasa gerçekten bu yük çekilmez. Ama ortaya çıkan bu tablo bizi öylesine mutlu ediyor ki, tüm Ramazan boyunca sizlerle birlikte olmaya devam ettik. İnşallah nice güzel Ramazanlara birlikte erişiriz.”

dsc_4030.jpg

Mahçiçek, programın ardından okuldan ayrılırken de vatandaşların ilgi odağı oldu. Bu sırada vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştiren Mahçiçek, sorunları dinledi. Öte yandan Mahçiçek’in yanına yaklaşan engelli bir gençte Mahçiçek’e kendisine uzattığı yardım elinden dolayı teşekkür etti. Gencin ihtiyaçlarını soran Mahçiçek, beklentilerin giderilmesi için hemen talimat verdi.

dsc_4045.jpgdsc_4078.jpgdsc_4115.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.