Mahmut Bakır’ı Kaybettik!

Mahmut Bakır’ı Kaybettik!
Belediyenin sevilen ve sayılan personellerinden Mahmut Bakır, bir kaza neticesi sonucu yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, oturduğu apartmanın 11'inci katından düşerek hayatını kaybetti. 
Alınan bilgilere göre olay, öğle saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi Ecem Sitesi’nde meydana geldi. Apartmanın 11'inci katındaki dairesinin balkonuna ‘satılık’ ilanı asmaya çalışan Mahmut Bakır (46), ayağının kayması sonucu dengesini kaybederek aşağı düştü.
Çevre sakinleri, Bakır’ın düştüğünü fark edince durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bakır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 
Evli ve 3 çocuk babası olan Bakır’ın, oruçlu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

MAHMUT BAKIR KİMDİR?

1968 senesinde Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta eğitimine aynı şehirde devam edip Sütçü İmam Lisesi’nden mezun oldu. 1986’da Ortadoğu Teknik Üniversitesine bağlı Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümünden Elektrik Teknikeri unvanıyla mezun olarak 1989’da Kahramanmaraş Belediyesi Su İşleri Müdürlüğüne bağlı motopomp tesislerinde tekniker olarak göreve başladı. İki yıl kadar bu görevde çalıştıktan sonra Etüt Proje Servisine geçti. Aynı zamanda 1990’da başladığı lisans eğitimini tamamlayıp 1994’de Ziraat Mühendisi unvanıyla mezun olup akabinde yüksek lisans eğitimine başlayıp iki yıl sonra Ziraat Yüksek Mühendisi unvanı almaya hak kazanarak bu zamandan sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğünde şef ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Kurucu Müdür olarak İdari ve Mali İşler Müdürlüğü sonra 2008 yılında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde görev aldı. 02.11.2010’da yürütmüş olduğu bu görevden ayrılıp Park ve Bahçeler Müdürlüğüne geçti. 18.10.2011’de Park ve Bahçeler Müdür Vekili olarak atandı. Halen bu göreve devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Maraşgündem ailesi olarak merhum Bakır'a Allah'tan rahmet sevenleri ve yakınlarına sabırı cemil niyaz ederiz ...!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum