MAHZUN KUDÜS

 Müslümanlıkla şereflenmiş her şey ama her şey:,İnsan ,belde,,eser   v s  her ne varsa bugün mahzun. Bu bilinçli projenin global savaşçıları son yıllarda ülkemizde de sayısız projelerini uygulayarak en olmaz dediğimiz yerlerimizden incittiler ve  incitmeye devam ediyorlar.

  Nerede ise tamamı kukla acezelerle yönetilen İSLAM  beldelerinin düşürüldüğü hal ortada. Bundan daha kötü bir dönemi var mı?  Tarih kitaplarına göre var.

  Kutsal beldemiz olan    Kudüs’e  geçtiğimiz mayıs ayında gitmiştim.. Ümmetin hali  pür melali  bir önceki ziyaretimde gördüğüm Kudüs’le kıyaslanmayacak kadar kötü idi. Bu kötü durum nereden bakarsan bak değişmeyecek al birini vur ötekine dedirtir  cinsten bir gerçeklik maalesef.

  Terörist, acımasız, beden dilleri ile bana bir şey yapamazsınız öz güveni ile şişirilmiş şaşkın  canilerin , tüm FİLİSTİN  topraklarında yediği herzeleri  bizzat  gözlemleyen birisi olarak  bu haksız hukuksuz mesnetsiz  uygulamanın  ne anlama geldiğini  daha iyi anlıyorum.

  Filistin özerk yönetimi olarak dünyaya yutturulmaya çalışılan bir belde yok.  Filistin diye bir devlette yok. Filistin halkı diye bir halk da yok. Toprakları işgal edilmiş bağları bahçeleri muhkem binalar yapılarak ellerinden alınmış, buralara insan görünümlü acımasız yaratıklar yerleştirilerek FİLİSTİN toprakları tar umar edilmiş.

  Mazlum ve mahzun halkın sinmişliğini anlamak için gözlerine bakmak kafi. Bakışlarından çıkan anlam çok derin.  Bu açık hava hapishanesinde lütufları (!) ile yaşayan bu mazlum ve mahzun  halka yaşıyor demek gerçekten çok zor.

 Şımarık ,bir o kadar da belasına susamış kraldan çok kralcı bu canilerin insafına terk edilmiş   ellerinden her şeyi alınmış bu halkın  şimdi de en doğal hakları olan  ibadetlerini  ellerinden almaya çalışılıyorlar.

 Hem cinayet işle, hem suçu başka yerde ara hem de işlediğin cinayetin üzerini kılıfla örtmek için  Aksa camii girişine cihazlar koyarak günde 5 vakit eziyet et. Durum göründüğünden daha ciddi.

   Irak dan sonra Suriye’yi  özgürleştiren (!) büyük şeytan ve   tüm dünya zindeleri de bu şımartılmış azgın güruha karşı körler sağırlar birbirini ağırlar misali lakaydi duruşunda  israr  ediyor.

 Taşlar bağlı köpekler serbest.

 Ümmetin son kalesiyiz. Aklımızı başımıza devşirmez ve birbirimizle kucaklaşmazsak aramıza soktukları ayrık otları  çok geçmeden filizlenip biri birimizden ayırır .Demedi demeyin.

 Gemimiz aynı. Okyanus dalgalı ve fırtınalı. Gemi içi ha bire su alıyor. Bizi batırmadan bu kirli suları el birliği ile boşaltalım. Yarın şöyle olacak böyle olacak safsatalarına inanmayarak bir birimizle halleşelim.

 İnadım inat diyerek işi işten geçirmeyelim.

 Yarın geç olabilir. Bugün başlayalım.

Yoksa  evet yoksa onların kurdukları tuzaklara düşebiliriz.

Biz millet olarak elbette arkadan vurmaz kalleşlik yapmayız.

Düşman maalesef hem kalleş hem puşt hem de cani. Arkadan da vurur. Kalleşlik de yapar. Bölerek paramparça da eder.

 Her şey anlaşıldıktan sonra  ah vah etmeyelim.

 Dün tüm yurtta halkımız KUTSAL KUDÜSÜMÜZE uzanan kirli elleri lanetledi.  Dünya mazlumlarına ben buradayım diyerek  kimsesizlerin kimsesi , mazlumların da hamisi olduğunu yüksek perdeden duyurdu.

 Arap aleminin  derin uykusundan uyanacağı yok da Afrika ve batıdaki Müslümanlardan umutluyum. Onlarda bu haklı çağrıya cevap vererek mazlum FİLİSTİN halkının ibadet özgürlüğüne getirilen kısıtlamaların bir an önce kalkmasını sağlayabiliriz.

 Filistin halkının tek derdi bu değil aslında. Ancak en olmaz denen yerde bile zulüm ben buradayım diyerek ürettiği korku ile durumdan vazife çıkarıyor.

 Büyük olmak, Selçuklu Osmanlı torunu olmak bize bu misyonu yüklüyor. İstesek de istemesek de bu böyle.

 11 eylül ikiz kule saldırısının ertesinde Amerika’ya giden  ismen  ve  kültürel olarak Müslüman olan bir arkadaşım  “  Dinle diyanetle ilgim olmamasına rağmen sırf ismim ve türk olmam dolayısı ile saatlerce sorgulandım ve eziyet gördüm demişti”

 Durum bu. Gavurdan dost olmuyor. Bunu anlamak için illa tecrübe etmemize gerek yok. Sayısız örnekler ve yaşanmışlıklar bunun en açık delili.

 Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.

 Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi