Makü İle Bal Arasında Kardeşlik Protokolü

Makü İle Bal Arasında Kardeşlik Protokolü
Burdur Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) arasında okula maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla "Kardeş Kurum Protokolü" imzalandı.MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı ile Bur...

Burdur Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) arasında okula maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla "Kardeş Kurum Protokolü" imzalandı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı ile Burdur Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Tanrıöver’in imzaladığı protokol ile kurumda atıl durumda bulunan araç ve gereçlerin kardeş okulun ihtiyaçları doğrultusunda okula devredilmesi, imkanlar ölçüsünde kurum tarafından kardeş okula maddi ve manevi yardımın yapılması planlandı. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, protokol ile lise öğrencilerinin MAKÜ’ye gelerek dersleri dinleme imkanı bulacaklarını belirterek, "Biz de MAKÜ Eğitim Fakültesi öğretmen adayı öğrencilerimizin stajları ile ilgili okulumuzdan destek bekleyeceğiz" dedi.

MAKÜ’nün Türkiye’nin en genç ve dinamik üniversitesi olduğunu dile getiren Burdur Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Tanrıöver ise, "Lisemiz Burdur’un köklü okullarından biridir. Üniversitemizin çeşitli etkinliklerinden, laboratuvar ortamlarından ve kariyer günleri çerçevesinde yapılacak programlardan yararlanabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kardeş Kurum Protokolü, konuşmaların ardından taraflarca imzalandı.

BURDUR ANADOLU LİSESİ İLE MAKÜ ARASINDA ‘KARDEŞ KURUM PROTOKOLÜ’ İMZALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.