Malatya Devlet Hastanesi’ne Anjiyo Birimi Kurulucak

Malatya Devlet Hastanesi’ne Anjiyo Birimi Kurulucak
Malatya Devlet Hastanesi bünyesinde Anjiyo Birimi kurulabilmesi ve gerekli olan cihaz ve ekipmanların alımı için Malatya Kamu Hastaneleri Birliği'ne yetki verildiği bildirildi.

- Malatya Devlet Hastanesi bünyesinde Anjiyo Birimi kurulabilmesi ve gerekli olan cihaz ve ekipmanların alımı için Malatya Kamu Hastaneleri Birliği'ne yetki verildiği bildirildi.

Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “Malatya ilimizde sağlık alanında ciddi bir ihtiyaç olan Anjiyo Birimi yıllardır Malatya Devlet Hastanesi bünyesinde kurulamamış olup büyük bir eksiklik olarak ortada durmakta idi. Son günlerde bu konunun gündeme gelmesi nedeni ile Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müzzinoğlu, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı çok kıymetli hemşerimiz Prof.Dr. Eyüp Gümüş başta olmak üzere Kamu Hastaneleri Kurumu yetkilileri girişimlerde bulunmuş ve bu birimin kurulabilmesi, gerekli olan cihaz ve ekipmanların ivedi olarak alımı için Malatya Kamu Hastaneleri Birliği'ne yetki verilmiştir” dedi.

Bingöl, Gümüş’ü telefonla arayarak Malatya Devlet Hastanesi'nde bu birimin kurulması için gösterdikleri hassasiyet ve destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.