Malatya’da Asfalt Robotları Kış Aylarında Tuzlama Aracı Olarak Kullanılıyor

Malatya’da Asfalt Robotları Kış Aylarında Tuzlama Aracı Olarak Kullanılıyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçe yollarında yoğun bir şekilde kullandığı asfalt robotlarını kış aylarında tuzlama aracı olarak kullanıyor.

- Malatya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçe yollarında yoğun bir şekilde kullandığı asfalt robotlarını kış aylarında tuzlama aracı olarak kullanıyor.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Makine ve Tesisler Müdürlüğü bünyesinde kullanılan asfalt robotları üzerine takılan teçhizatlar sayesinde tuzlama yapabiliyor.

Yılın 12 ayı asfalt robotlarından yararlanmaya başlayan Büyükşehir Belediyesi, son haftalarda yaşanan yoğun kar yağışlarında bu araçları da kullandı.

ÇAKIR: "ARAÇLARDAN 12 AY BOYUNCA FAYDALANIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi araç gereç parkından maksimum verim almak için her türlü Ar-Ge çalışmasını yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya halkına daha kaliteli hizmetler üretmek için çalıştıklarını söyledi.

Araç gereç parkına yeni takviyelerin olacağını vurgulayan Başkan Çakır, “Büyükşehir planlamasında, hizmetlerin daha kalıcı ve kaliteli olması için araç gereçlerin alınması elzemdi. Bizde planlamalar çerçevesinde ilk olarak bu eksiklikleri giderdik. Araç parkımızda bulunan araçlardan da maksimum verim alabilmek için çeşitli Ar-Ge çalışmaları yaptık. Bu sayede araçlarımızdan 12 ay boyunca faydalanıyoruz. Yazın asfaltta kullandığımız bu araçları kış aylarında tuzlama aracı olarak kullanıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen Büyükşehir Belediye personellerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

MALATYA’DA ASFALT ROBOTLARI KIŞ AYLARINDA TUZLAMA ARACI OLARAK KULLANILIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.