Malatya’da Extacy Hap Ele Geçirildi

Malatya’da Extacy Hap Ele Geçirildi
Malatya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 590 adet uyuşturucu extacy hap ele geçirildi.Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Malatya genelinde to...

Malatya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 590 adet uyuşturucu extacy hap ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Malatya genelinde torbacılık yöntemleri ile uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda Ş.D. isimli şahıstan 590 adet uyuşturucu extacy hapın ele geçirildiği, şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şüpheli Ş.D.’nin, ’Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz ediyor. Bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları gerekiyor” denildi.

MALATYA'DA YAPILAN OPERASYONDA 590 ADET EXTACY HAP ELE GEÇİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.