Malatya'da Havaya Ateş Açan Alkollü Şahıs Polisi Alarma Geçirdi

Malatyada Havaya Ateş Açan Alkollü Şahıs Polisi Alarma Geçirdi
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde BDP, DBP ve HDP parti binalarının bulunduğu caddede alkollü bir şahsın havaya ateş açması polisi alarma geçirdi. Şahıs olay yerinden kaçarken, polis çevredeki güvenlik kameralarından kimliğini tespit etmeye çalıştı.

- Malatya’nın Battalgazi ilçesinde BDP, DBP ve HDP parti binalarının bulunduğu caddede alkollü bir şahsın havaya ateş açması polisi alarma geçirdi. Şahıs olay yerinden kaçarken, polis çevredeki güvenlik kameralarından kimliğini tespit etmeye çalıştı.

Olay, Halep Caddesi’nde meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen bir şahsın, cadde üzerinde beyaz bir beze sardığı kırma tabir edilen tüfeği çıkararak havaya bir el ateş açmasıyla kısa süreli panik yaşandı. Şahsın kaçması sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak boş tüfek kartuşu aradı. Çevredeki görgü tanıklarının da ifadesine başvuran polis ekipleri, şahsın kaçtığı istikamet yönünde arama başlattı. Olayın meydana geldiği caddede BDP, DBP ve HDP parti binalarının da bulunması nedeniyle polis soruşturmayı genişletirken, bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtları da incelendi. Şahsın alkollü olduğu ve havaya rast gele ateş açtığını belirlenirken, olayın siyasi bir boyutunun olmadığı bildirildi.

MALATYA'DA HAVAYA ATEŞ AÇAN ALKOLLÜ ŞAHIS POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.