Maliye Bakanından Kipaş’a teşekkür beratı

Maliye Bakanından Kipaş’a teşekkür beratı
Geçtiğimiz hafta Cirosunu, istihdamını, ihracatını büyütmede Türkiye genelinde yapılan araştırmada 4 ödül birden alan Kipaş Holding, 2015 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerinin ilk 5 sırasını aldı.

Geçtiğimiz hafta Cirosunu, istihdamını, ihracatını büyütmede Türkiye genelinde yapılan araştırmada 4 ödül birden alan Kipaş Holding, 2015 yılı kurumlar vergisi rekortmenlerinin ilk 5 sırasını aldı. Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkürname ile ödüllendirilen Öksüz, “bu ödülleri memleketimde almam beni mutlu etti” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 farklı sektörde 30 işletme ve 10 bin çalışanı ile dikkatleri üzerine çeken Kipaş Holding geçtiğimiz hafta 4 ödülü vitrinine koymuştu. Bünyesinde en çok şirket barındıran Türkiye’nin dördüncü grubu, ihracatını en çok artıran Türkiye birinciliği, istihdamı en fazla artıran Türkiye 5’inciliği, Cirosunu en fazla artıran Anadolu birinciliğiyle birlikte 4 ödül alan Kipaş Holding ödüllerine yenilerini ekledi.

KİPAŞ’A BİZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kurumlar vergisi rekortmenlerini ziyaret eden Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya en çok vergi veren rekortmenler listesinin ilk 5’ini oluşturan Kipaş Holding’e 5 ödül birden verdi. Ziyarette konuşan Kaya, “Kahramanmaraş Vergi Dairesi başkanlığı olarak kurumlar vergisinde en çok vergi veren firmalar arasında Kipaş’ın ilk 5’i alması ayrıca takdire şayan bir başarıdır. Sayın Bakanımızın imzaladığı teşekkür ve takdir belgelerini bir firmaya takdim etmek bizim için de mutluluk kaynağı oldu. Kipaş grup herkesin bildiği gibi Kahramanmaraş’ın temel değeri ve öncü firmasıdır. Çeşitli sektörlerde farklı yatırım yapıp her dalda başarı sağlayan nadir firmalardan biridir. Biz Kipaş grubundan ayrıca memnunuz ve biz teşekkür ediyoruz.” dedi.

MEMLEKETİMDEN ALMAK BİZİ DAHA MUTLU ETTİ

Holding ortağı Halil İbrahim Gümüşer ile birlikte teşekkürnamelerini Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanından alan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz bu ödüller karşısında mutlu olduğunu söyledi.

Geçen hafta Türkiye genelinde 4 ödül birden aldıklarını hatırlatan Öksüz; “Türkiye genelinde büyük bir başarı elde ettik ama kendi ilimizdeki konumumuz bize daha çok mutluluk veriyor. Uzun yıllardır şirketimizin büyümesiyle Kahramanmaraş ekonomisine, ülkemizin ekonomisine katkı vermekten mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz gelecek yıllarda daha ileriye gitmek. Kahramanmaraş’taki sanayici arkadaşlarımız büyük bir gayret içerisindeler. Kahramanmaraş sanayide daha da ileriye gidecek. Yatırım yapmak istihdam oluşturmak çok önemli, Cumhurbaşkanımız da son yıllarda özellikle bu konuyu vurguluyor. Hatta bu konuda sanayicilerimize talimat veriyor. bizde konunun önemine inanıyoruz ve büyük gayret gösteriyoruz. Bu yıl istihdamımızı 750 daha artıracağız. Vergi Dairesi Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum, Allah tekrarını nasip etsin” dedi.

Konuşmaların sonunda Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın imzalayıp gönderdiği teşekkür beratları Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz ve Başkanvekili Halil İbrahim Gümüşer’e takdim edildi.

Kaynak: Kahramanmaraş'ta Bugün gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.