Malkara Tso’nun Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Malkara Tso’nun Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2015 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

- Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2015 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Malkara TSO Toplantı Salonunda toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkanı Cengiz Uysal, Meclis Başkan Yardımcısı Adem Baykal, Katip Üye Güray İşcan ve Genel Sekreter Sinan Beşer Divan Kurulu’nda yer aldı.

Toplantıda, 2014 yılı Aralık ayı mizanı ve eklerinin tetkiki, kati mizan, bilanço ve eklerinin tetkiki, yönetim kurulu ibrası konuları görüşüldü. Ayrıca Malkara Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı için de gündem maddeleri üzerinde öneriler beyan edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan ‘Oturum Huzur Hakkı’, görüşülerek oylamaya sunulduğu toplantıda, oda meclis üyelerinin tamamı, ‘Oturum Huzur Hakkı’ ödemesini istemediklerini, kendileri için alınmayacağı yönünde karar birliğine vardı.

Toplantıda söz alan TSO Meclis üyesi ve aynı zamanda Malkara Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Efe, ağır vasıtalı araçların park sıkıntısı yaşadığına dikkat çekti. Efe, "Şoförler, TIR ve kamyonlarını şehir içine park ediyorlar, sıkıntı yaşanıyor. Bize de park için 1-2 dönüm yer lazım. Belediye’den acil olarak park sorununa çare bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Toplantı Malkara OSB ile ilgili gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulunulmasının ardından gelen yazıların okunmasıyla sona erdi.

MALKARA TSO’NUN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.