Malkara’da Ak Partili Gençler Kitap Bağışı Yaptı

Malkara’da Ak Partili Gençler Kitap Bağışı Yaptı
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde AK Parti Malkara İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Demircili Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Halk Kütüphanesi’ne 200 adet kitap bağışında bulundu.Gençlik Kolları üyeleri Ok...

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde AK Parti Malkara İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Demircili Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Halk Kütüphanesi’ne 200 adet kitap bağışında bulundu.

Gençlik Kolları üyeleri Okay Can Adanır, Emre Ünal, Aşkın Işık ve Safa Keskinbaş, Halk Kütüphanesi’ne bağışlamak üzere getirdikleri 200 adet kitabı, Demircili Mahallesi Muhtarı Tural Baykal, Baş Aza Mehmet Çetin ve partinin Mahalle Temsilcisi Muhterem Arabacı’ya teslim etti.

Gençlik Kolları Yönetiminin Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Okay Can Adanır, ansiklopedi, Atatürk ilke ve inkilapları, ders kitapları, hikaye, roman, sözlük ve harita gibi her yaştan insana faydalı olabilecek 200 adet kitap armağan ettiklerini belirtti.

Muhtarlığı devralan Turan Baykal tarafından faaliyete geçirilen Halk Kütüphanesi’ne yapılan kitap armağanı, mahalle halkını sevindirdi. Muhtar Baykal, "AK Partili gençlerin bu jesti, bizi ve mahalle halkını çok memnun etti. İnşallah kitapların her birinin herkese fayda sağlayacağına inanıyorum. Genç arkadaşlara ve AK Parti İlçe Yönetimine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

MALKARA'DA AK PARTİLİ GENÇLER KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.