Malkara’da Kuran Kursları Yardım Kermesi Düzenledi

Malkara’da Kuran Kursları Yardım Kermesi Düzenledi
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ve mahallelerinde bulunan Kuran Kursu öğrencileri ve öğreticileri tarafından Kuran Kursları yararı için yardım kermesi düzenlendi.

- Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde ve mahallelerinde bulunan Kuran Kursu öğrencileri ve öğreticileri tarafından Kuran Kursları yararı için yardım kermesi düzenlendi.

Malkara Gazi Ömer Bey Camii Bahçesinde 6 ilçe merkezinden, 5 ise diğer mahallelerden oluşan toplam 11 Kuran Kursu'nun katılımları ile yapılan yardım kermesine İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, İmam Hatipler, Müezzin Kayyumlar, Kuran Kursu öğreticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yardım kermesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, "Malkara Müftülüğümüze bağlı ilçe merkezinde 5, diğer mahallelerde 6 adet olmak üzere toplam 11 Kuran Kursumuzun yararına kermes düzenledik. Kermesimizde sunulan gıdaların tamamı kurs öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Yapılan bu yemek kermesimizin organizasyonunda maddi ve manevi olarak emeği geçen tüm öğretici öğrenci ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kaydetti.

MALKARA’DA KURAN KURSLARI YARDIM KERMESİ DÜZENLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.