Malkara’da Ptt’nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Malkara’da Ptt’nin 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı
PTT'nin 174'üncü kuruluş yıl dönümü Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde törenle kutlandı.

- PTT'nin 174'üncü kuruluş yıl dönümü Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde törenle kutlandı.

Hükümet Meydanında başlayan törende, PTT Malkara Merkez Müdür Vekili Nedim Suna, gişe memurları ve dağıtıcıların katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunulup, saygı duruşunda bulunuldu.

Açılış konuşmasında günün anlam ve önemini belirten Merkez Müdür Vekili Nedim Suna, "1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile hizmet etmekteyiz. Her sene olduğu gibi bu yıl da PTT’nin kuruluşunun 174. yıl dönümünü büyük bir heyecanla kutluyoruz. Yeni organizasyon yapılanması ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi olarak hizmet yolculuğunu aralıksız sürdürüyoruz. Evrensel standartların üzerine hizmet vermeyi temel ilke edindik. PTT, dünyada haberleşme alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda, hatta bir adım önde takip ederek uygulamaya koymuştur" dedi.

Hükümet Meydanındaki törenin ardından 174'üncü kuruluş yıl dönümü anısına Malkara Kaymakamı Mahmut Halal’a ziyarette bulunan PTT Malkara Merkez Müdür Vekili Nedim Suna ile PTT çalışanları, Kaymakamlık makamındaki ziyaretin ardından PTT Merkez Müdürlüğünde kutlamaları kabul etti.

MALKARA’DA PTT’NİN 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.