Malkara’da Trafik Semineri İlgisiz Kaldı

Malkara’da Trafik Semineri İlgisiz Kaldı
Tekirdağ’a bağlı Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sürücü Yaya Eğitimi’ semineri, gerekli duyuruların yapılmasına rağmen Ramazan ayı münasebetiyle vatandaştan ilgi görmedi.Malkara...

Tekirdağ’a bağlı Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sürücü Yaya Eğitimi’ semineri, gerekli duyuruların yapılmasına rağmen Ramazan ayı münasebetiyle vatandaştan ilgi görmedi.

Malkara Ziraat Odası’nda düzenlenen seminerde, Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen, THK Başkanı Üzeyir Kocakır, Trafik Polisleri İstemihan Develi ile Recep Budak ve gazeteciler yer aldı.

Seminerde, vatandaşların trafik güvenliği konusunda daha çok bilinçlenmesi, sürücü ve yaya eğitimlerinin daha etkin hale getirilmesi amacıyla, eğitimlerin makul seviyede arttırılması ve belirlenen hedeflere ulaşılması bakımından çalışmalar yapılması şeklinde konular görüşüldü.

Düzenlenen trafik eğitim seminerinin vatandaş için faydalı olacağını ifade eden Trafik Polisi İstemihan Develi, sürücü ve yayaların trafik kurallarına karşı bilinçlenmesi yönünden önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.