Malkaralı Güreşçilerden İlçe Milli Eğitim Müdürü Saraç’a Ziyaret

Malkaralı Güreşçilerden İlçe Milli Eğitim Müdürü Saraç’a Ziyaret
Tekirdağ’da düzenlenen Okullar Arası Güreş Şampiyonasından başarı ile dönen Malkara Anadolu Lisesi güreşçileri, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç’a ziyarette bulundu.Çorlu Kapalı Spor Salonun...

Tekirdağ’da düzenlenen Okullar Arası Güreş Şampiyonasından başarı ile dönen Malkara Anadolu Lisesi güreşçileri, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç’a ziyarette bulundu.

Çorlu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Okullar Arası Güreş Branşı Tekirdağ İl Birinciliği Şampiyonası gençler kategorisinde üç birincilik ve bir de ikincilik ile Malkara’ya madalyalarla dönen Malkara Anadolu Lisesi’nin güreş takımı öğrencileri, Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Sarıbaş eşliğinde Milli Eğitim Müdürü Saraç’ı ziyaret etti.

Malkara Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mümin Lütfüoğlu, şampiyonadan madalyalarla Malkara’ya dönen öğrencileri ve güreş takımı hakkında Saraç’a bilgi verdi. Lütfüoğlu, takımın başında Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Sarıbaş ile Spor Eğitmeni Kahraman Koyuncu’nun olduğunu, Güreş Branşı Tekirdağ İl Birinciliği Şampiyonasında sporcularının gençler kategorisinde müsabakalara çıktığını, 12-C sınıfından Zübeyr Batur’un 70 kg’da, 12-C sınıfından Mümin Kayalar’ın 90 kg’da, 11-E sınıfından Şaban Yavaş’ın 85 kg’da birinci olduklarını ve 11-E sınıfından Kadir Özel’in ise 66 kg’da mücadele ederek ikinci olduğunu belirtti.

Dereceye giren öğrencilerin Mart ayı sonunda Yalova’da yapılacak olan Marmara Bölgesi grup müsabakalarına katılacaklarını ifade eden Lütfüoğlu, grup müsabakalarında başarılı oldukları takdirde sporcuların Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saraç, Malkara Anadolu Lisesi’nin başarılı öğrencilerini tebrik ederek eğitim ve sosyal faaliyetlerinde başarılar diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.