Mamak’ta Son 4 Ayda 900 Çift Dünyaevine Girdi

Mamak’ta Son 4 Ayda 900 Çift Dünyaevine Girdi
Günde ortalama 17 nikahın kıyıldığı Mamak’ta, sene başından bu yana 900 çift dünya evine girdi.Vatandaşların acı tatlı günlerinde yanlarında olmaya çalışan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, nikah ve...

Günde ortalama 17 nikahın kıyıldığı Mamak’ta, sene başından bu yana 900 çift dünya evine girdi.

Vatandaşların acı tatlı günlerinde yanlarında olmaya çalışan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, nikah ve düğün törenlerine katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Akgül, Hasan ve Hilal çiftinin nikahını kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Akgül, Mamaklı hemşehrilerimin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak bizim görevimiz dedi. Geçtiğimiz yıl 3900 gencin nikahının kıyıldığı Mamak’ta hayatlarını birleştiren çiftlerin sayısının yılsonuna kadar 4 bin 5 yüz’ü geçmesi bekleniyor.

05.05.2015’TE NİKAH HEYECANI

Evlenecek yeni çiftler bu özel günlerini daha da özelleştirmek için gün ay ve yıl tarihlerinde birbirine benzeyen rakamlı günleri seçiyor. Nikâh günlerini unutulmaz bir güne denk getirmek isteyen 56 çift, 05.05.2015 tarihinin uğur getireceğine inanarak nikahlarını bu tarihte kıymak için Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulundu. Sabah 09.00 da başlayacak nikah hareketliliği, saat 17.00’a kadar devam edecek. Her beş dakikada bir nikahın kıyılacağı Mamak’ta, Mamak Kültür Merkezi bünyesinde bulunan evlendirme memurluğuna yapılan başvurular yasal mevzuata uygunsa çiftlerin istekleri doğrultusunda salon ya da oda nikahı şeklinde nikahları kıyılıyor. Yılda birkaç kez bu tür yoğunluğun olduğunu belirten Akgül, 05 Mayıs 2015 günü dünya evine girecek 56 çifte de huzur ve mutluluklar diledi. Akgül, “Evlenecek çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Mutlu toplumlar mutlu ailelerden oluşuyor” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.