Manavgat Belediyesi Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Manavgat Belediyesi Vatandaşlara Aşure İkram Etti
Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti. Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanındaki aşure etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Bozt

- Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti. Cumhuriyet Meydanı altındaki sergi alanındaki aşure etkinliğine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Beş bin kase aşurenin dağıtıldığı etkinlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşlara aşure ikram ederken, "Aşurede birden fazla ürün vardır. Ama bir araya gelince o sevdiğimiz güzel tat olur. Muharrem ayındaki bu geleneğin anlamı çok büyüktür. Manavgat halkının bu etkinlikte buluşması çok güzel. Bu vesileyle yüzyıllardır süregelen bu geleneğin ilçemize her zamankinden daha çok birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve hoşgörü getirmesini diliyorum" dedi.

MANAVGAT BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.