Manavgat Çevre Yolu Köprüsü'nde Trafik Felç

Manavgat Çevre Yolu Köprüsünde Trafik Felç
Antalya-Alanya D-400 karayolu Manavgat Çevre Yolu Köprüsü Alanya gidiş istikametinde yapılan çalışmalar nedeniyle uzun araç konvoyları oluşuyor. Köprü girişinde yapılan çalışmalar ve trafik akışının tek şeritten verilmesi nedeniyle vatandaşlar araçlarında

- Antalya-Alanya D-400 karayolu Manavgat Çevre Yolu Köprüsü Alanya gidiş istikametinde yapılan çalışmalar nedeniyle uzun araç konvoyları oluşuyor. Köprü girişinde yapılan çalışmalar ve trafik akışının tek şeritten verilmesi nedeniyle vatandaşlar araçlarında aşırı sıcak altında uzun süre beklemek zorunda kalıyor.

Köprü girişinde çalışma yapan Karayolları Genel Müdürlüğünün taşeron firması Onka Ekpet Firması Şantiye Şefi Ali Ekber Tanrıverdi, Antalya-Alanya D-400 karayolu Manavgat çevre yolu girişinde yol ile köprünün birleşme noktasında çökme meydana geldiğini belirtti. Tanrıverdi, "Çökme nedeniyle köprüye hızlı giren özellikle otobüs, kamyon ve TIR gibi büyük araçlar kaza yapma tehlikesiyle karşı karşıya gelmektedir. Bu çökmeler büyük tehlike oluşturuyordu. Sadece Manavgat Çevre Yolu Köprüsü için değil Türkiye’deki köprülerin yüzde 90’ında aynı durum söz konusu. Aspendos Köprüsü'nde de aynı sorun yaşanıyor. D-400 karayolunda trafik yoğunluğu nedeniyle yolu kapatarak tadilatı gerçekleştirmemiz mümkün olmuyor. Biz de köprünün Alanya gidiş istikametinde yapacağımız çalışmayı köprü girişinde tek şeridi kapatarak yapıyoruz" dedi.

ASPENDOS KÖPRÜSÜ'NDE DE BAŞLAYACAK

Çalışmayı gece yapma şansları olmadığını da sözlerine ekleyen Tanrıverdi, çalışmanın tamamlandıktan sonra sıcak havada asfaltlama yapılması gerektiğini vurguladı. Çalışmanın kazaları önlemek için yapıldığına da dikkat çeken Tanrıverdi, Manavgat Çevre Yolu Köprüsü'nü tamamladıktan sonra Aspendos Köprüsü'nde de aynı çalışmanın yapılacağını söyledi.

MANAVGAT ÇEVRE YOLU KÖPRÜSÜ'NDE TRAFİK FELÇ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.