Manavgat Halk Eğitim Rekora Koşuyor

Manavgat Halk Eğitim Rekora Koşuyor
2016 eğitim öğretim yılında ilk aşamada 16 başlık altında 64 ayrı kurs açmayı planlıyor.Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılında, El Sanatları, Bilişim Teknolojileri, S...

2016 eğitim öğretim yılında ilk aşamada 16 başlık altında 64 ayrı kurs açmayı planlıyor.

Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılında, El Sanatları, Bilişim Teknolojileri, Spor, Pazarlama ve Perakende, Giyim Üretim teknolojisi, Müzik ve Gösteri Sanatları, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Muhasebe Finansmanı, Aile ve Tüketici Birimleri, Havacılık, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Yabancı Diller, Bahçecilik, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri ile Grafik ve Fotoğraf dallarında 64 ayrı kurs açmayı planlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Halk Eğitim merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında açılması planlanan kurslar için kursiyer kayıtlarının alınmaya başladığını belirterek, “1 Eylül 2015 tarihinden itibaren alınmaya başlanan kursiyer kayıtları 1 Ekim 2015 tarihine kadar alınmaya devam edilecek. Yeterli başvurunun olduğu gruplar 5 Ekim 2015 tarihinde öğretime başlayacaktır.

Yeni öğretim yılında Halk Eğitimi Merkez Binamızın dışında İlçe Halk Kütüphanesi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Side Gençlik Merkezinde de ihtiyaç duyulan kursların açılması planlanmaktadır. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız Halk Eğitimi Merkezimize ya da İbrahim Sözen Gençlik Merkezine müracaat edebilecektir” dedi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA REKOR KURS HEDEFLİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.