Manavgat İlçe Tarım’dan Hizmet İçi Eğitim

Manavgat İlçe Tarım’dan Hizmet İçi Eğitim
Manavgat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili hizmet içi eğitim toplantısı düzenledi.Manavgat Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştir...

Manavgat İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar ile ilgili hizmet içi eğitim toplantısı düzenledi.

Manavgat Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Manavgat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde görevli Su Ürünleri Mühendisi Hayrettin Ünal’ın sunum yaptığı 2 bölümden oluşan Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar konulu eğitime 63 personel katıldı.

Ünal, Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikle düzenlenen hususlar, kamu kurum ve kuruluşların İl İdaresi Kanunu esaslarına göre idari durumu ve hiyerarşik yapısı, Devlet Teşkilatı Merkezi Kayıt Sistemine (DETSİS) göre kurumların numaralandırılması ile İlçemizde teşkilatlanmış Mülki İdareye bağlı kurum ve kuruluşlarla diğer kurum ve kuruluşlar hakkında bilgi verdi.

MANAVGAT İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR İLE İLGİLİ HİZMET İÇİ EĞİTİM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.