Manavgat Yeşilbağ Göleti’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Manavgat Yeşilbağ Göleti’nde Çalışmalar Devam Ediyor
DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, tamamlandığında 2 bin 580 dekar tarım alanını sulayacak olan Manavgat ilçesindeki Yeşilbağ Gölet ve Sulama inşaatında yüzde 55 fiziki gerçekleşme seviyesine ulaşıldı...

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, tamamlandığında 2 bin 580 dekar tarım alanını sulayacak olan Manavgat ilçesindeki Yeşilbağ Gölet ve Sulama inşaatında yüzde 55 fiziki gerçekleşme seviyesine ulaşıldığını bildirdi.

Manavgat Yeşilbağ Gölet ve Sulama inşaatımız tamamlandığında bölgedeki 2 bin 580 dekar tarım alanının suya kavuşturulmuş olacağını belirten DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "Antalya ülkemizin tahıl ambarı olan bir şehir. Bu bölgede yetişen sebze ve meyve ülkemizin her köşesine ve bir çok dünya ülkesine gidiyor. Bizler DSİ olarak yapmış olduğumuz su yapıları ile vatandaşımızın mahsülüne hem bereket hem de ürün kalite ve çeşitliliği kazandırıyor. Kazanan vatandaşımız daha çok tarım alanı ekiyor ve böylece istihdam alanları açılıyor. Vatandaşımız kazanınınca, ülkemiz kazanıyor.Dolayısı ile bizler hem vatandaşımıza, hem ülke ekonomisine ciddi katkılar yapıyoruz" dedi.

Özgür, DSİ olarak Antalya ve 19 ilçesinde çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

YEŞİLBAĞ GÖLET VE SULAMA İNŞAATINDA YÜZDE 55 FİZİKİ GERÇEKLEŞME SEVİYESİNE ULAŞILDIĞI BİLDİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.