Manço Ödülleri Anadolu Liselerine

Manço Ödülleri Anadolu Liselerine
Kepez Belediyesi’nin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Kepez Belediyesi Liselerarası Barış Manço Müzik Ödülleri’nin finali Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlendi.Finale kalan 1...

Kepez Belediyesi’nin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Kepez Belediyesi Liselerarası Barış Manço Müzik Ödülleri’nin finali Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Finale kalan 10 öğrencinin jüri ve seyirci karşısındaki son performanslarının değerlendirildiği yarışmada, yaklaşık 500 müziksever bir araya geldi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü geceye eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte katıldı. Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile çok sayıda müzik öğretmeninin de izlediği yarışma, konser havasında geçti.

Yarışmanın birincisi Antalya ATSO Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Alança Oskay olurken, Oskay’ın ödülü olan orgu, Başkan Tütüncü ile eşi Dr. Ayşe Tütüncü birlikte verdi.

İkinci olan Kepez Anadolu Lisesi öğrencisi Nilsu Kaya’nın elektro gitar ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, üçüncü olan Kepez Anadolu Lisesi öğrencisi Veli Duman’ın ödülünü de Başkan Yardımcısı Özsoy verdi.

Gece, toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLEDİĞİ KEPEZ BELEDİYESİ LİSELERARASI BARIŞ MANÇO MÜZİK ÖDÜLLERİ’NİN FİNALİ ERDEM BAYAZIT KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.