Manisa Mesir Macunu Da Yörex Fuarı'nda

Manisa Mesir Macunu Da Yörex Fuarında
Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Manisa'nın yerel ürünlerine de ev sahipliği yapacak.

- Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Manisa'nın yerel ürünlerine de ev sahipliği yapacak.

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Manisa'nın köklü geçmişe sahip kültürel zenginliğine dikkat çekerek, "Manisa'nın YÖREX'te yer alması mutluluk verici" dedi.

22-26 Ekim tarihlerinde EXPO Center'da düzenlenecek YÖREX'e Akhisar Ticaret Borsası, Turgutlu Ticaret Borsası'yla birlikte katılacaklarını kaydeden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Türk Patent Enstitüsü’ne “Coğrafi İşaret” başvurusu onaylanmış ve nihai sonucu beklenen iki sembol ürün olan Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü ve UNESCO'nun İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirasları Listesinde yer alan Manisa Mesir Macunu ile YÖREX'te yer alacaklarını bildirdi.

YÖREX'in yerel ekonominin, ihracatın ve mesleki faaliyetlerin güncel şartlara göre etkinliğinin arttırılması, mesleki deneyim alış verişi ve bunlara dair dayanışmanın korunması için önemli bir organizasyon olduğunu kaydeden Özkasap, "Manisa Ticaret Borsası, Manisa’nın kalite odaklı ve vizyon sahibi marka ürünlerinin ve Manisa’nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması hedefiyle Fuarda yerini alacak" dedi.

MANİSA MESİR MACUNU DA YÖREX FUARI'NDA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.