Manisa’da Okullar Rengarenk Olacak

Manisa’da Okullar Rengarenk Olacak
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Betek Boya Kimya A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında, Manisa'da ihtiyaç sahibi okullara 32 ton boya bağışlanacak.

- Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Betek Boya Kimya A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında, Manisa'da ihtiyaç sahibi okullara 32 ton boya bağışlanacak.

Filli boya, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla 2008 yılından bu yana başlattığı "Filli okul" isimli projesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki okulların boyanmasına katkı sağlanan bu projeyle, yaklaşık 500 bin öğrencinin eğitim gördüğü 771 okul renklendirildi. Proje kapsamında Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Betek Boya Kimya A.Ş arasında Manisa Valiliğinde protokol imzalandı. Protokol imza törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Filli Boya İzmir Bölge Yöneticisi Onur Akpınar katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, desteklerinden dolayı Betek Boya Kimya A.Ş yetkililerine teşekkür etti.

Filli Boya İzmir Bölge Yöneticisi Onur Akpınar ise, "Biz Türkiye’nin bütün illerinde bu tür projeler ile öğrencilerimizi refah ve huzur ortamında eğitim görmelerini amaçlıyor ve hedefliyoruz. Eğitim bizler için önemli" dedi.

Son olarak konuşan Vali Erdoğan Bektaş da, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: "Öğrencilerimiz çok parlak ve çok süslü mekanlar eğitim gördükleri okullara gidiyorlar. Bu okullara gittikleri zaman eğitim görmek istemiyorlar. Manisa’da okulların çocukların seveceği haline dönüştürme gücüne sahibiz ve biz bunu Manisa’dan isteyeceğiz. Okullarımızı çocuklarımızın için özlenen mekanlar haline dönüştüreceğiz" dedi. Konuşmaların ardından Vali Bektaş tarafından, eğitime desteklerinden dolayı Filli Boya İzmir Bölge Yöneticisi Onur Akpınar'a plaket takdim etti.

MANİSA’DA OKULLAR RENGARENK OLACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.