Manisalılar Yağmura Hazırlıksız Yakalandı

Manisalılar Yağmura Hazırlıksız Yakalandı
Öğle saatlerinde 45 dereceyi bulan sıcaklıkla adeta kavrulan Manisalılar, saat 17.00 sıralarında birden bastıran sağanak yağmura hazırlıksız yakalandı.Son yılların en sıcak günlerini yaşayan Manisa’da...

Öğle saatlerinde 45 dereceyi bulan sıcaklıkla adeta kavrulan Manisalılar, saat 17.00 sıralarında birden bastıran sağanak yağmura hazırlıksız yakalandı.

Son yılların en sıcak günlerini yaşayan Manisa’da akşama doğru etkili olan sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Birden bastıran yağmur nedeniyle ıslanmamak için saçak altlarına sığınan Manisalılar yağmurun dinmesini bekledi. Aniden bastıran yağmur karşısında bazı çocukların ıslanmamak için kaldırımlarda bulunan ahşap tanıtım panolarını başlarına tutarak yağmurdan korunmaya çalışmaları ise dikkat çekti.

Meteorolojinin yağmur uyarısı verdiğini ancak ne zaman yağacağını belirtmediği için hazırlıksız olduklarını kaydeden vatandaşlar ise yaz yağmurunda ıslandıklarını belirttiler.

Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda biriken yağmur suları vatandaşlara zor anlar yaşatırken, yağmur nedeniyle trafiğin de sıkıştığı görüldü.

ÖĞLE SAATLERİNDE 45 DERECEYİ BULAN SICAKLIKLA ADETA KAVRULAN MANİSALILAR SAAT 17.00 SIRALARINDA BİRDEN BASTIRAN SAĞANAK YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.