Manisaspor, Dımıtrov’u Renklerine Bağladı

Manisaspor, Dımıtrov’u Renklerine Bağladı
PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, anlaşmaya vardığı Bulgar oyuncu Nikolav Emilov Dimitrov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

- PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, anlaşmaya vardığı Bulgar oyuncu Nikolav Emilov Dimitrov ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında anlaşmaya varılan sol kanat oyuncusu Nikolay Emilov Dimitrov, 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in katılımıyla gerçekleştirilen törende 1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Abdullah Mergen, yaptığı konuşmada Dimitrov’un geçtiğimiz sezonlarda PTT 1. Lig’de forma giyen tecrübeli bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, “Kulübümüzün imkanları doğrultusunda transferlerimiz devam ediyor. Dimitrov’un takımımıza önemli katkılarının olacağına inanıyoruz. Bu transfer her iki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu.

Son olarak Boluspor’da forma giyen Bulgar oyuncu Dimitrov ise Manisaspor gibi Türk futbolunda önemli yeri olan bir kulübe gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, “Diğer takım arkadaşlarım gibi ben de Manisaspor’un başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

MANİSASPOR, DIMITROV’U RENKLERİNE BAĞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.