Manisaspor’da Transferler Devam Edecek

Manisaspor’da Transferler Devam Edecek
PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, Manisaspor’da bu sezon sportif başarı kadar Fair-Play’e de büyük önem verileceğini, Manisaspor’un futbol takımıyla ve taraftarıyla bütün Fair-Play ödüllerine aday olacağını söy

- PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, Manisaspor’da bu sezon sportif başarı kadar Fair-Play’e de büyük önem verileceğini, Manisaspor’un futbol takımıyla ve taraftarıyla bütün Fair-Play ödüllerine aday olacağını söyledi.

Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Kocaeli Kartepe kampında açıklamalarda bulundu.

“ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Sözlerinin başında, Tahir Karapınar’ın göreve getirilmesiyle, yönetim kurulu olarak teknik direktör konusunda çok yerinde bir hamle yaptıklarını belirten Gümüşdere, “Tahir hocamız; Manisaspor’da futbol oynamış, geçen sezon teknik heyette yer almış birisi olarak ve futbola bakışıyla Manisaspor’un dokusuna çok uygun bir isim. Tahir hocamızla önemli başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

“TRANSFERLERİMİZE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Gümüşdere, takımın Kartepe kampında yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu ve her geçen gün gelişim gösterdiğini ifade ederek, “Yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımımıza takviyelerimizi de sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 4 transfer gerçekleştirdik ve transferlerimize de devam edeceğiz. Transferler çalışmalarında, kulübümüzün imkanları doğrultusunda uygun maaliyetli, tecrübeli oyuncuların yanı sıra, gelecek vaat eden isimleri de kadromuza dahil ediyoruz. Yönetim kurulu olarak teknik direktörümüz Tahir Karapınar ve sportif direktörümüz Erman Güracar ile son derece uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Transferi yaparken sadece bu sezonu değil, gelecek yılların iskelet kadrosunu da planlıyoruz” dedi.

“FAİR-PLAY’E DE BÜYÜK ÖNEM VERİLECEK”

Her zaman kazanmayı arzulayan, taraftarıyla ve yönetimiyle örnek olacak bir takım oluşturmak istediklerini belirten Gümüşdere, “Manisaspor bu sezon sportif başarı kadar Fair-Play’e de büyük önem verilecek. Manisaspor, futbol takımıyla ve taraftarıyla bütün Fair-Play ödüllerine aday olacaktır” şeklinde konuştu.

MANİSASPOR’DA TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.