Mara Yolu Bayrama Hazır Olacak

Mara Yolu Bayrama Hazır Olacak
Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif mahalle ve caddelerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

- Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif mahalle ve caddelerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belirli bir program dahilinde altyapısı tamamlanan mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarının yürütüldüğünü belirterek, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Karaman içindir. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce kaldırım Karaman’ın hem bugünü için önemli, hem de yarını için önemli bir yatırım. İlimiz bölgenin hızla gelişen yerleşimlerinden birisidir. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Yeni Mahalle'de kısa süre önce eskiyen tüm içme suyu hattı ve kanalizasyon altyapısını yeniledik. Şu anda bölgede devam eden kaldırım çalışmalarına ilaveten bugün de Mara yolunda asfalt serimine başlandı. Eskisinden çok daha modern bir görünüme kavuşacak olan Mara yolunu Ramazan Bayramına kadar tamamlamak istiyoruz” dedi.

MARA YOLU BAYRAMA HAZIR OLACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.