Marcelo Guedes ve Delgado güven verdi

Marcelo Guedes ve Delgado güven verdi
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Marcelo Guedes ve Alexis Delgado, Gaziantepspor'a karşı bugün oynadıkları oyunla defansta güven verdi.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Marcelo Guedes ve Alexis Delgado, Gaziantepspor'a karşı bugün oynadıkları oyunla defansta güven verdi. İki futbolcuya da siyah-beyazlı taraftarlar yoğun destek verdi.

Siyah-beyazlı takımın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada Marcelo, maça Rhodolfo'nun yanında ilk 11'de başladı. Yedek soyunan Alexis Delgado ise mücadelenin henüz 18. dakikasında Chibuike'yle girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan Rhodolfo'nun yerine görev aldı.

90 dakika boyunca sahada kalan Marcelo ve 62 dakika siyah-beyazlı formayı giyen Alexis, uyumlarıyla otoritelerden tam not aldı. Neredeyse hatasız oynayan iki yeni transfer, Ersan ve Rhodolfo'nun eksikliğini de aratmadı. Alexis kısa boyuna rağmen hava toplarında etkili olurken, topu oyuna sokma konusunda da siyah-beyazlıların en iyileri arasındaydı. Marcelo da rakiplerine hem havadan hem de yerden geçit vermezken, hem Alexis'e hem de Marcelo'ya Beşiktaşlı taraftarlardan maç sonunda yoğun destek geldi.

Marcelo Guedes ve Delgado güven verdi

Marcelo Guedes ve Delgado güven verdi

Marcelo Guedes ve Delgado güven verdi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.