MARDER Yönetimi Dokumacıyı Ziyaret Etti

MARDER Yönetimi Dokumacıyı Ziyaret Etti
Merkezi Ankara’da bulunan ve kısa Adı MARDER olan, Kahramanmaraş ve İlçeleri Derneği Yönetimi, hemşeri ziyaretlerine devam ediyor.

Merkezi Ankara’da bulunan ve kısa Adı MARDER olan, Kahramanmaraş ve İlçeleri Derneği Yönetimi, hemşeri ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan genel kurul ile yeni yönetimini oluşturan MARDER,  geçtiğimiz  günlerde işadamı Ahmet Dokumacı’yı ziyaret etti.

Memleket havasının teneffüs edildiği ziyarette memnuniyetini dile getiren Ahmet Dokumacı, Marder’in başkentte olması nedeni ile diğer şehirlerde bulunan ve Maraş’ı temsil eden derneklerden farklı olması gerektiğini söyledi.

Kulis oluşturulması  ve Kahramanmaraş’a fayda sağlanılması hedefleniyorsa, Ankara’daki Maraş ve ilçeleri derneğinin diğer şehirdeki dernekleri de kapsaması gerekir diyen Dokumacı,   bu zamanda kulis faaliyetlerinin önemine vurgu yaparak, birlik olunması halinde başarılamayacak iş yoktur dedi.

MARDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Köroğlu ise, yönetim olarak Kahramanmaraş’a fayda sağlanılması hususunda her türlü çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyarete; Marder  Başkanı Abdurrahman Köroğlu’nun yanısıra  Yönetim Kurulu Üyesi-Sayman Bürokrat Halil Afşarata, Yönetim Kurulu Üyesi Bankacı A. Koray Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi Öğretim Görevlisi Hakan Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi İş adamı Cengiz karabacak,  Kahramanmaraşlı Şero lakaplı oyuncu katıldı..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.