Masal Şatosunda Toplanan Hediyeler Çocuklara Dağıtıldı

Masal Şatosunda Toplanan Hediyeler Çocuklara Dağıtıldı
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosunun, "Yeni Yıl Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında hediye kutusuna çocuklar tarafından bırakılan hediyelerin dağıtımı yapıldı.

- Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosunun, "Yeni Yıl Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında hediye kutusuna çocuklar tarafından bırakılan hediyelerin dağıtımı yapıldı.

Birbirleriyle hiç tanışmamış çocukların aralarında duygusal bir bağ bağ oluşturmak amacıyla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu tarafından düzenlenen proje kapsamında 987 öğrenci sayesinde toplanan bin 739 adet oyuncak çocuklara dağıtıldı. Proje ile hediye getiren ve alan taraflar olarak, birbirleriyle hiç tanışmamış çocukların aralarında hissedecekleri kardeşlik ilişkisi oluştu. Proje, çocukların farkındalık ve duyarlılıklarını harekete geçirmek, daha sosyal, güçlü ve paylaşımcı bireyler olmalarına katkı sağlamak hedeflendi. Hediye paylaşımında bulunan çocuklar hediyelerini bırakırken ayrıca tanımadıkları çocuklara birer mektup da yazdılar. Hediyeleriyle akranlarını sevindiren çocukların tamamının Masal Şatosu’na dair dilekleri gerçekleştirilecek.

Projeye pek çok kişisel katkının yanı sıra, Gelişim Koleji, Çağfen Koleji, Özel Çağdaş Okulları, Cumhuriyet İlkokulu, Reşat Benli İlkokulu, Neşe Erbek Anaokulu, Atayurt Okulları, Özel Fidanlar Anaokulu, Küçük Şeyler Anaokulu, Uğur Böceği Anaokulu, Meseret İnel İlkokulu ve Mithat Paşa İlkokulu öğrencileri de destek verdiler.

MASAL ŞATOSUNDA TOPLANAN HEDİYELER ÇOCUKLARA DAĞITILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.