MASKELİLER MARKETİ BÖYLE SOYDU

MASKELİLER MARKETİ BÖYLE SOYDU
İstanbul Sultangazi'de V for Vendetta filmindeki maskeyle yüzünü kapatmış silahlı soyguncular bir fatura merkezi ile bir marketi soydu.

İstanbul Sultangazi'de V for Vendetta filmindeki maskeyle yüzünü kapatmış silahlı soyguncular bir fatura merkezi ile bir marketi soydu. Şahısların gerçekleştirdikleri soygun anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Sultangazi'de geçtiğimiz ay bir markete giren V for Vendetta filmindeki maskelerden takan soyguncular ellerinde silahlarla kasiyeri etkisiz hale getirdi. Daha sonra müşterilere de silahlarını doğrultan soyguncular kasadan yaklaşık 2 bin 500 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Aynı soyguncular 8 Nisan günü bu kez maskeli ve silahlı olarak bir fatura merkezine geldi. Soyguncular veznedeki şahsa silah doğrultarak 3 bin TL'yi alıp kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde markete gelen maskeli soyguncular kasa görevlisine silah doğrultuyor. Bu sırada müşterilere de silah doğrultan soyguncular paraları alıyor. Müşterilerin yaşadığı panik ise güvenlik kameralarına yansıyor. Bir başka görüntüde ise yine maskeli silahlı soyguncular fatura merkezinde gelip vezne görevlisine silah doğrultuyor. Ardından soyguncular paraları alıp kaçıyor. Polis her yerde V for Vendetta maskeli soyguncuları arıyor.

(Doğan Can Cesur/İHA)

MASKELİLER MARKETİ BÖYLE SOYDU

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.