Matso Girişimcilik Akademisi Eğitimlere Devam Ediyor

Matso Girişimcilik Akademisi Eğitimlere Devam Ediyor
Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından üyelerin satışta başarı oranını artırmak amacıyla "Etkin Satış Stratejileri" konulu eğitim düzenlendi.M...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından üyelerin satışta başarı oranını artırmak amacıyla "Etkin Satış Stratejileri" konulu eğitim düzenlendi.

MATSO binasında oda üyelerine yönelik eğitim İrfan Kaya tarafından verilirken, 13 başlıkta gerçekleşen eğitim sonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel ve Meclis Üyesi Baykal Özden tarafından verildi.

MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel, yönetim olarak birçok çalışmaya imza attıklarını belirterek bunlardan birinin üyelere yönelik eğitimler olduğunu söyledi. Kurum olarak üyelerinin kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sağlamak, bilgilerini güncellemek amacıyla düzenlenen eğitimlerin önemini vurgulayan Öncel, "Son iki yıl içerisinde üyelerimize yönelik olarak birçok ücretsiz eğitim düzenledik. Bir yıl içerisinde KOSGEB ile birlikte 7 girişimcilik eğitimi gerçekleştirdik. Bir yılda bölgede en çok girişimcilik eğitimi düzenleyen kurumuz. Yine 7 kez hijyen eğitimi düzenledik. Yaklaşık Bin 600 kişi bu eğitimleri tamamlayarak belgelerini aldı. Beş kez kuyumculara yönelik ‘Mücevher Satış Danışmanlığı Eğitimi’ ile ‘Temel Pırlanta Ve Pırlanta Uzmanlık Eğitimi’, üç kez ‘Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı eğitimi’, 4 kez ‘Etkin Satış Stratejileri’ eğitimi ve Aile Şirketlerinin kurumsallaşması eğitimi gerçekleştirdik" diye konuştu.

MATSO GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ TARAFINDAN, ÜYELERE YÖNELİK AÇILAN EĞİTİMLERLE ÜYELERİN DAHA DONANIMLI HALE GELMESİNİ SAĞLIYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.