Medeniyetler Defilesi’yle İlgili Flaş Gelişme

Medeniyetler Defilesi’yle İlgili Flaş Gelişme
Sultan II. Abdulhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu, bu akşam Şale Köşkü’nde yapılacak 2. İstanbul Medeniyetler Defilesi’nde sunuculuk yapmayacağını söyledi.Sultan II. Abdulhamid’in 5. kuşaktan torunu ol...

Sultan II. Abdulhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu, bu akşam Şale Köşkü’nde yapılacak 2. İstanbul Medeniyetler Defilesi’nde sunuculuk yapmayacağını söyledi.

Sultan II. Abdulhamid’in 5. kuşaktan torunu olan Osmanoğlu, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, defileyi tertipleyen firmanın sorumlusu Savaş Uğurlu ile anlaşmazlık yaşadıklarını ve firma sahibinin uygunsuz davranışları nedeniyle defilede sunuculuk yapmaktan vaz geçtiğini açıkladı. Savaş Uğurlu’nun, kendisi ve ailesi üzerinden reklam yapmasına müsaade etmeyeceğini belirten Nilhan Osmanoğlu, “Kararımı kendilerine bildirmiş olmama rağmen organizatör firma ve defile sorumlusu, basında defileyi benim sunacağımı bildiren açıklamalar yapmaya devam ediyor . Bu akşam, hamileliğimden ötürü hastalandığım yalanını da söylemekten çekinmeyecekler. Gayet iyiyim aileme ve bana hürmet edilmeyen, profesyonellik dışı davranışların sergilendiği bir organizasyonda yer almam. Bu, bu ne bana ne de soyuma yakışır. Bundan sonra kendisi ve firması hakkında konuşup üstümüzden daha çok reklam yapmasına izin vermeyeceğim. Bu, bu husustaki ilk ve son açıklamamdır” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.