Medical Park Ailesi İftarda Buluştu

Medical Park Ailesi İftarda Buluştu
Medical Park Tarsus Hastanesi’nin yöneticileri, hekimler, hemşireler, idari ve teknik personel ile aileleri, geleneksel iftar yemeğinde buluştu.Gözenler Restoran’da yapılan iftar yemeği organizasyonun...

Medical Park Tarsus Hastanesi’nin yöneticileri, hekimler, hemşireler, idari ve teknik personel ile aileleri, geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Gözenler Restoran’da yapılan iftar yemeği organizasyonunda çalışanlar ve aileleri hem güzel bir ortamda iftar yapmanın, hem de tasavvuf müziği eşliğinde sohbet ederek iş yorgunluğunu üzerlerinden atmanın keyfini çıkardı.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, kurum olarak teknik altyapı ile hekim ve diğer personel konusunda sürekli büyüyüp geliştiklerini belirtti. Sağlık hizmetinin teknoloji kadar iyi bir ekip de gerektirdiğini vurgulayan Egin, “Son dönemde çalışanlarımızın sayısı, niteliği ve kendilerini mesleki olarak yenilemeleri konusunda yoğun çaba içindeyiz. Tüm Medical Park Tarsus ailesi olarak el ele vererek, bölgenin sağlık ihtiyacının gelişmesi için büyüyoruz” dedi.

MEDİCAL PARK TARSUS HASTANESİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.