Medical Park Atağa Devam Ediyor

Medical Park Atağa Devam Ediyor
Bölgenin önemli sağlık kuruluşlarından olan Medical Park Tarsus Hastanesi, hekim kadrosunu büyütmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt’un göreve başlamasıyla birlikte Kadın...

Bölgenin önemli sağlık kuruluşlarından olan Medical Park Tarsus Hastanesi, hekim kadrosunu büyütmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt’un göreve başlamasıyla birlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde hekim sayısını 4’e çıkaran Medical Park Tarsus Hastanesi, İç Hastalıkları bölümünde Uzman Dr. Rahşan Apaydın Gül’ün de hasta kabulüne başlamasıyla birlikte iki uzman doktorla hastalara şifa sunuyor. Üroloji ile ilgili hastalıkların tedavisinde de bölgenin bilinen hekimlerinden Op. Dr. Dr. Zeynel Canoğulları’nı bünyesine katan Medical Park Tarsus Hastanesi, bölgeye sağlıkla ilgili önemli hizmetler sunarken, farkındalık yaratmaya devam ediyor.

OLMAYANLAR GELİYOR

Nefroloji, Tıbbi Onkoloji, Psikiyatri başta olmak üzere bölgede sınırlı sayıda sağlık kuruluşunda olan branşları bünyesine ekleyen Medical Park Tarsus Hastanesi’nde çok sayıda özellikli işlem de yapılıyor olması dikkat çekiyor. Kardiyoloji ve kalp damar cerrahisinde sıradışı işlem ve operasyonların gerçekleştiği Medical Park Tarsus’ta ortopedi, beyin ve sinir cerrahi, gastroenteroloji ve girişimsel radyoloji gibi branşlarda yapılan çok özellikli işlemlerle bölge dışından da hastalara şifa sunuluyor. ERCP işlemi, el bileğinden anjiyo, full endoskopik bel fıtığı ameliyatları, skolyoz ameliyatlarının başarıyla yapıldığı Medical Park Tarsus’ta botoksla migren tedavisi başta olmak üzere alternatif tedavi yöntemleriyle de sağlık hizmeti veriliyor.

AKADEMİSYENLER ARTIYOR

Medical Park Tarsus Hastanesi bünyesine kattığı akademik ünvanlı hekimlerle de hekim kadrosunu zenginleştirdi. Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, ‘’Medical Park Tarsus, Doğu Akdeniz’in sağlıktaki önemli bir sağlık üssü. Güçlü yoğun bakımlarımız, teknik alt yapımız, teknolojimiz, kaliteli hekim kadromuzla sağlıkta tercih edilen bir kurumuz. Hedefimiz, bölgenin sağlık ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek’’ diye konuştu.

MEDİCAL PARK TARSUS HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ AHMET EGİN,

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.