Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Vali Güzeloğlu’na Ziyaret

Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Vali Güzeloğlu’na Ziyaret
Kocaeli’de hizmete girmeye hazırlanan Medical Park Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleri birlikte Kocaeli Valisi hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.Kocaeli’deki...

Kocaeli’de hizmete girmeye hazırlanan Medical Park Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleri birlikte Kocaeli Valisi hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli’deki yeni yerinde hizmete girecek olan Medical Park Hastanesi hazırlıklarını tamamlamak üzere. Büyük oranda tamamlanan inşaatı incelemek için Kocaeli’ye gelen Medical Park Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Hastaneleri Grubu Genel Müdürü Hikmet Çavuş, Ankara Batıkent Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Necip Kozali ve Fatih Usta, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na konuk oldular.

Vali Güzeloğlu ile makamında bir süre görüşme gerçekleştiren Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, ildeki çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, “Kocaeli Türkiye’nin çok önemli şehirlerinden birisi. Bizim açımızdan da Kocaeli, buraya açtığımız hastanede ne kadar değerli olduğunu göstermiş oldu. Grubumuzun en büyük hastanelerinden birisini Kocaeli’de açıyoruz. Burada ki sağlık hizmetinin standartlarının yükselmesine büyük bir katkı sağlayacak. Kocaeli’ne istihdam anlamında büyük bir hastane olması dolayısıyla yaklaşık 5 aylık bir dönem içerisinde bin kişilik istihdam kapasitesiyle önemli bir katkı sağlamış olacak ve Kocaeli bu tarz yatırımları hak eden bir ilimiz. Ümit ediyorum ki bizim yatırımımızda Kocaeli’de sağlığa katkı sağlayacak ve birçok alanda da kaldıraç etkisi oluşturacaktır” dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise Medical Park Hastaneleri grubunun en büyük hastanesinin ilde yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, hayırlı olsun dilekleri ile teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.