Medicana Sivasspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Medicana Sivasspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.Kulüp tesislerinde Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transferler Erkan Kaş, Orhan Gülle...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana yeni transferler Erkan Kaş, Orhan Gülle ve Hakan Özmert de katıldı. Antrenman öncesi teknik direktör Sergen Yalçın futbolcular ile basın mensuplarına poz verdi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalçın, ”Yeni sezon çalışmalarına bugün başlıyoruz. İki hafta kendi tesislerimizde çalışacağız daha sonra bir bayram iznimiz var. Üç haftalık bir yurtdışı kampımız olacak. Ondan sonra zaten sezon başlıyor. Süre çok uygun olacak bizim için. Yeni transferlerimiz var. Sivasspor olarak bir değişim yaşıyoruz. Giden oyuncular var. Katılan oyuncular var. Bu sezon daha çok genç oyunculara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Yabancı konusunda görüştüğümüz oyuncular var. Anlaşmaya vardığımız oyuncular var. Bu hafta veya önümüzdeki hafta yabancı oyuncularımız da katılacak ve takıma Hollanda kampında 2-3 tane daha oyuncu katılacak. Yeni sezon için elimizden geldiğince Sivasspor’a yakışır, ligde iyi mücadele edecek, Sivasspor için faydalı olacak, ligi iyi yerde bitirecek oyuncular almayı planlıyoruz. Özellikle yabancı transferlerde hata yapmamak istiyoruz. Ne kadar az hata yaparsak o kadar başarılı olacağımızı düşünüyoruz. O yüzden de çok acele etmiyoruz. O yüzden de biraz bekliyoruz” dedi.

“TAKIMI GENÇLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Litvanyalı bir kaleci ile anlaştıklarını, yarın takıma katılacağını aktaran Yalçın, ”Litvanya’da bir kaleci aldık. O da yarın takıma katılacak. Bir rekabet olacağını düşünüyoruz. Korcan zaten bizim geçen sene oynayan kalecimiz. Yeni aldığımız yabancı da iyi bir kaleci. Takım için küçük çaplı da olsa yüzde 50 civarında bir değişim olacak. Çünkü takımı biraz gençleştirmeyi düşünüyoruz. Onun için de aldığımız oyuncular yaş olarak genç oyuncular. Alacağımız oyuncular da genç. Arjantinli bir ön libero büyük ihtimalle bu hafta gelecek. Fransız bir oyuncuyla anlaştık. Bunlar da 21-24 yaşında genç oyuncular. Gençleştirmeye çalışıyoruz ama dediğim gibi iyi oyuncularla gençleştirmek istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Tahminim 6 yabancımız var. 2-3 tane daha yabancı takviye etmeyi düşünüyoruz. Bunlardan bir tanesi ofansif olacak. Çünkü aldığımız Koita’da büyük ihtimalle anlaştık. O da gelirse bizim için hücumda alternatif olacak ama bir forvet alacağız” şeklinde konuştu.

Antrenmanı Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ve Asbaşkan Faruk Taşseten de takip etti.

MEDİCANA SİVASSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA KULÜP TESİSLERİNDE BAŞLADI. ANTRENMAN ÖNCESİ TEKNİK DİREKTÖR YALÇIN VE FUTBOLCULAR BASIN MENSUPLARINA POZ VERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.