Medicana Sivasspor yeniden başlıyor

Medicana Sivasspor yeniden başlıyor
Medicana Sivasspor'un orta saha futbolcusu Aatif Chahechoue, teknik direktör değişimiyle birlikte takımda yeni bir dönemin başladığını ve artık karakterlerini...

Medicana Sivasspor'un orta saha futbolcusu Aatif Chahechoue, teknik direktör değişimiyle birlikte takımda yeni bir dönemin başladığını ve artık karakterlerini sahaya yansıtmaları gerektiğini söyledi.

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ile başladı. Kuvvet çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip taktik ağırlıklı çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, yeni bir dönemin başladığını ve takımın çıkışa geçeceğini söyledi.

Çaykur Rizespor maçının önemine değinen Chahechoue, "Artık karakterlerimizi sahaya yansıtmalıyız. Çaykur Rizespor maçı bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. 3 puanı kesinlikle almalıyız. Bizim için yeni bir dönem başladı. Yeni bir hocamız geldi. Hayırlısı ile inşallah çıkışa geçeceğiz" dedi.

Medicana Sivasspor ile Çaykur Rizespor 14 Şubat Pazar günü saat 13.30'da 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.

Medicana Sivasspor yeniden başlıyor

Medicana Sivasspor yeniden başlıyor

Medicana Sivasspor yeniden başlıyor

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.