Medipol Başakşehir, Rızvan Şahin İle Yollarını Ayırdı

Medipol Başakşehir, Rızvan Şahin İle Yollarını Ayırdı
Medipol Başakşehir, tecrübeli futbolcu Rızvan Şahin ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Rızvan Şahin ile karşılıklı anlaşar...

Medipol Başakşehir, tecrübeli futbolcu Rızvan Şahin ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Rızvan Şahin ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Medipol Başakşehir’in, resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Futbola Çayelispor altyapısında başlayan, sırasıyla Çaykur Rizespor ve Pazarspor takımlarında top koşturduktan sonra, 2005-2006 sezonunda Medipol Başakşehir’e adım atan ve 10 yıldır forma giyen emektar kaptan Rızvan Şahin’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi" denildi.

Kulüpte, 80 Süper Lig, 59 PTT 1. Lig ve 27 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 166 karşılaşmaya çıkan ve kulüp tarihinde en fazla forma giyen 4. futbolcusu olan Rızvan’a, Başkan Göksel Gümüşdağ tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreninde teknik direktör Abdullah Avcı ve Rızvan’ın tüm takım arkadaşları da hazır bulundular.

Rızvan’a 10 yıl süreyle verdiği hizmetler dolayısıyla teşekkür eden Göksel Gümüşdağ, plaket töreninde yaptığı açıklamada, "Rızvan, profesyonelliği, kişiliği, duruşu, saygı ve sevgisiyle kulübümüzde iz bırakmış bir kardeşimizdir. 10 yıl boyunca arkadaşlarına ve genç oyuncularımıza her zaman çok iyi örnek oldu. Kendisiyle profesyonel olarak ayrıldık ancak bu kulüple olan manevi bağı asla kopmayacaktır. Rızvan her zaman bu kulübün bir parçası olmaya devam edecektir. Hizmetleri için kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında mutluluklar diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.